Top
Contact – Peter-Frans Heek
fade
3205
page-template-default,page,page-id-3205,eltd-core-1.2.1,flow-ver-1.6.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-slide-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Peter-Frans Heek / Contact
Over mij

Eej, ik ben Peter-Frans Heek

Ik ben geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg. Afgezien van eerste vijf huwelijksjaren ben ik mijn hele leven al trotse inwoner van het mooie vissersdorp. Samen met mijn vrouw Tiny en mijn vier zoons Levi, Juda, Sion en Elia proberen we het goed te hebben.

Geprezen zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus: in zijn grote barmhartigheid heeft hij ons opnieuw geboren doen worden door de opstanding van Jezus Christus uit de dood, waardoor wij leven in hoop.

Na een aantal studies (Informatica en Godsdienst Pastoraal Werk) ben ik aan het werk gegaan bij Zig Websoftware in Huizen. Naast mijn werk in de IT heb ik ook een jaar les mogen geven in het middelbaar onderwijs. Ik probeer als gemeenteraadslid het beste te doen voor mijn mede-inwoners.

Mijn hele leven ben ik al onderdeel van een druk gezin. Tijdens mijn jeugdjaren had ik het geluk me te kunnen spiegelen aan zes broers. Tegenwoordig wordt me een spiegel voorgehouden door mijn vier zoons (en vrouw). Al kunnen mijn broers er ook nog wat van. Mijn belangrijkste broer is Jezus. Door hem zie ik in de spiegel een man die geliefd is. Hij geeft zin aan mijn leven.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met squash, voetbal kijken, wielrennen, webontwikkelingen, lezen,
hardlopen, gitaar spelen, kinderen, broers, zussen en vrienden.

Neem contact op

Lijkt me leuk om van je te horen

Geen reacties

Het is niet mogelijk om een reactie te plaatsen

Volg mij op Instagram